651 097 537 | 977 240 614
virgueries.tarragona@gmail.com

La Charoïta o la Pedra de l’Arcàngel Miquel

La Charoïta està plena de moviment. Si l’observes veuràs meravellosos paisatges ondulants d’altíssima energia i podràs fondre’t en la seva gran mobilitat i viatjar fins a la teva consciència superior i des d’allí deixar enrere el que ja no et serveix i despertar les millors qualitats del teu cor.

El cor s’omple d’una emoció espiritual d’amor molt gran en contacte amb aquesta pedra, estimulant-te a veure amb amor, actuar amb amor i reconèixer la connexió que existeix entre totes les coses i tots els édssers.

Quan la Charoïta ve combinada amb verd ens ajuda a sanar aquests vells patrons caducs que s’hagin instal·lat en l’ànima o en la ment. Té força per a sanar físicament també perquè empeny a la sanació de l’arrel de la malaltia generant grans transformacions en l’Ésser.

S’ha usat per a tractar els ulls, el cor, l’autisme, maldecaps, per a tractar la degradació del fetge per alcoholisme i la degradació del pàncrees per excés de sucres i per a estimular i regular la pressió sanguínia i el pols.

Comments are closed.