651 097 537 | 977 240 614
virgueries.tarragona@gmail.com

Blog - Virgueries

Aquí tenéis un avance de “La Experiencia Espiritual” que hemos preparado para ti

Os ofrecemos una mirada diferente de Marruecos, tan cercano como desconocido, un viaje a través del cual descubriréis los contrastes de un país que conjuga como ninguno, bulliciosas ciudades y desiertos donde el tiempo se detiene, en los que aprovecharemos para conectar con “la Madre Tierra, las Estrellas y el Sol”.

Celebraciones tradicionales a ritmo de los tambores, celebración del “Equinoccio de Primavera”, meditaciones en pleno desierto,…y alojamiento en Kasbah Ouzina.

(más…)

Shiva Lingam

Shiva Lingam o la pedra de la Sexualitat

Shiva Lingam no és un mineral pròpiament dit i el nom és el donat per la religió hinduista a la representació simbòlica de “el fal·lus sagrat” del Déu Shiva.

(más…)

Quantum Quatre

Quantum Cuatre. El mineral de la pau i l’equilibri

El Quàntum Quatre és considerat un cristall del nou mil·lenni ja que la seva extracció va començar l’any 1996 i només hi ha un jaciment a tot el planeta i es troba a Namíbia.

(más…)

La Charoïta

La Charoïta o la Pedra de l’Arcàngel Miquel

La Charoïta està plena de moviment. Si l’observes veuràs meravellosos paisatges ondulants d’altíssima energia i podràs fondre’t en la seva gran mobilitat i viatjar fins a la teva consciència superior i des d’allí deixar enrere el que ja no et serveix i despertar les millors qualitats del teu cor.

(más…)

shungit

¡Descubre un mineral único!

Descubierta por los científicos, anunciada por los canalizadores, la Shungit es un mineral único.

Esta piedra negra y ligera viene de Rusia, con casi 2 billones de años de edad, su yacimiento cubre más de un tercio de la región de Karelia. Forma parte de los llamados minerales de la Nueva Era. Shungit, también llamado Shungita o Shungite es un mineral carbonoso.

(más…)

xilòpal

El xilòpal és un mineral que en el seu origen va ser part d’un arbre. El seu origen es remunta entre 20 i 200 milions d’anys soterrat sota roques sedimentàries, llavors les cèl·lules vegetals de l’arbre van reemplaçar l’aigua que contenien, per materials inorgànics. Com el silici (Si).

(más…)

bols tibetans

Què són els bols tibetans i quin és el seu origen

Els bols tibetans són uns recipients amb forma de bol còncau la funció del qual, a més de la decorativa, és emetre sons en certes freqüències propícies per a la meditació i per a simular sons de la naturalesa. Aquests recipients estan fets d’aliatges de metalls, per aquest motiu també se’ls coneix com a bols tibetans de 7 metalls. Encara que el nombre de metalls utilitzats variarà depenent de la zona d’origen. Els més comuns són els bols tibetans de 7 metalls, on cada metall representa un planeta.

(más…)

lapislàtzuli o Pedra de Santa Tecla

Pedra de Santa Tecla

El Lapislàtzuli és “el mineral de Santa Tecla”, triat per a representar a la Santa per la particularitat de ser un mineral perseverant en propietat, fort i influent en els nostres actes conscients i les nostres expressions orals, aconseguint comunicar el que realment sentim. També per la seva vibració converteix al portador en punt d’admiració per als observadors i oïdors, es recomana a totes les persones que per la seva professió es dediquen a comunicar per a major èxit professional i personal.

(más…)

La turquesa o Pedra de Sant Valentí

Pedra de Sant Valentí

La Turquesa estimula “l’Amor Romàntic” i pot canviar de color davant el perill d’infidelitat. Considerada en l’antiguitat com a pedra talismà per atreure la parella ideal i estabilitat a la llar, per tot és la denominada pedra de “Sant Valentí”.

(más…)

L’horòscop xinès

L’horòscop xinès

En la cultura xinesa l’any no comença el dia 1 de gener com a Occident sinó que comencen quan la lluna està en fase de lluna nova. A més per entendre el seu horòscop hem de saber que a cada any se li atribueix un animal.

S’expliquen diverses llegendes sobre el perquè de l’elecció d’aquests animals.

(más…)